Jagar Fas 3-läckan

I en artikel i Dagens Opinion med rubriken ”Arbetsförmedlingen jagar Fas 3-läckan” Publicerad 2012-09-04.

I fredags skrev Dagens Opinion om att en lista med namn på Fas 3-anordnare i Göteborg har läckt ut i sociala medier. Sedan dess har Arbetsförmedlingen försökt förstå hur läckan har uppstått. Hittills utan resultat.

– Imorgon ska vi ha möte med cheferna för alla våra kontor i Göteborg för att få besked, säger Michael Leufkens, chef för Arbetsförmedlingen Göteborg.

Han berättar att Arbetsförmedlingen från centralt håll har kontaktat samtliga Göteborgskontor för att få klarhet i situationen.

– Än så länge har vi inga teorier. Någonting har inträffat på något av våra kontor och vi måste forska vidare. Det är bara att konstatera att det som hänt inte är bra, säger han.

Teori eller ej – Michael Leufkens tar upp systembrister hos någon av Göteborgskontoren som en möjlig förklaring till att listan med Fas 3-anordnare har läckt ut.

– Frågan är om någon handläggare presenterat listan med möjliga leverantörer för arbetssökande att ställning till. Vi jobbar ju inte generellt med att hänga ut några listor, det är ju sekretess åt båda håll.

Länkar

Läs resten av artikeln här.

Självklart ska man respektera att det råder sekretess.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.